Ingredients
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 360 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα (2 πλάκες)
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού φιστίκια Αιγίνης ανάλατα
- 1 κουταλιά της σούπας λικέρ Amaretto
Σ΄ένα μπολ, λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν-μαρί και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το λικέρ και τα φιστίκια. Ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι 20 Χ 20 cm και βάζουμε μέσα το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά (για τουλάχιστον 10-12 ώρες).
Ξεφορμάρουμε από το ταψί, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες.
Τις διατηρούμε στο ψυγείο (αν περισσέψουν-λέμε τώρα).