Ingredients
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 500 γραμμάρια βιολογικά μανιτάρια Πλευρώτους
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λευκό, ξηρό κρασί
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- Αλάτι, Πιπέρι
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, και σοτάρω το κοτόπουλο και τα μανιτάρια για 5′-8′.
«Σβήνω» με το κρασί κι αλατοπιπερώνω. Χαμηλώνω τη φωτιά στο ελάχιστο, σκεπάζω με ένα καπάκι και σιγομαγειρεύω το κοτόπουλο για 30′ (αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νερό).
Προσθέτω το γάλα και το τυρί κρέμα και αφήνω το φαγητό στη χαμηλή φωτιά για άλλα 5′.
Γαλα φρεσκο ή εβαπορε??
Χρησιμοποιώ μόνο φρέσκο γάλα στις συνταγές μου εκτός κι αν αναγράφει κάτι διαφορετικό.π.χ. εβαπορέ ή ζαχαρούχο.