Ingredients
- 4 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
- ¼ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο (στην πρέσα)
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κουταλάκι γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος light (200 ml)
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1’-2’. Προσθέτουμε και το κοτόπουλο και σοτάρουμε απ’ όλες τις πλευρές για 4’-5’.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με ένα καπάκι κι αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 25’-30’ (αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο νεράκι). Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να σιγοβράσει για άλλο 1’.