Ingredients
- 3 μεγάλες, πολύ ώριμες μπανάνες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα 2% λιπαρά
- ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρηIngredient 2
Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Τις βάζουμε στην κατάψυξη και τις αφήνουμε να παγώσουν καλά για τουλάχιστον 4 ώρες.
Βάζουμε στο μπλέντερ τις παγωμένες μπανάνες και τις πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γάλα και τη ζάχαρη και πολτοποιούμε πολύ καλά.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα πλαστικό ή μεταλλικό μπολ με καπάκι κι αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει πολύ καλά. Ανά δύο ώρες ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για πιο απαλή υφή.