Ingredients
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα 65% κακάο
- 1 ζαχαρούχο γάλα (397 γραμμάρια)
- 150 γραμμάρια αποξηραμένη καρύδα συν επιπλέον για τη διακόσμηση
Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων στη χαμηλή ισχύ.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, το ζαχαρούχο γάλα και την καρύδα κι ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 20′ να σφίξει λίγο. Μετά, πλάθουμε με τα χέρια μας μικρές μπαλίτσες και τις ρολάρουμε σε λίγη ακόμα καρύδα.
Έτοιμες!