Ingredients
- 20 στρογγυλά σφολιατάκια κουρού
- 2 μεγάλα μήλα
- 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
- 3 κ.σ. ξανθές σταφίδες
- 2 κ.γ. κανέλα
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. νερό
Καθαρίζω τα μήλα και τα ψιλοκόβω στο multi.
Σε ένα μπολ ανακατεύω τα μήλα, τη ζάχαρη, την κανέλα και τις σταφίδες. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύω το αυγό με το νερό.
Βάζω μια κουταλιά σούπας από το μείγμα μήλου στα μισά φύλλα σφολιάτας (10 τμχ). Αλείφω τις άκρες του φύλλου με λίγο μείγμα αυγού-νερού. Σκεπάζω με τα υπόλοιπα 10 σφολιατάκια κι ενώνω καλά τις άκρες με ένα πιρούνι. Αλείφω την επιφάνεια με λίγο ακόμα μείγμα αυγού-νερού και ψήνω σε προθερμασμένο, στους 170 βαθμούς, φούρνο για 18′-20′ μέχρι να ροδίσει καλά η σφολιάτα.
Πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και κανέλα και σερβίρω.
Θα τις φτιάξω σύντομα!!