Ingredients
- 2 φλιτζάνια τσαγιού χυλοπιτάκι
- 5 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 2 κουταλιές σούπας τοματοπελτέ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
- Αλάτι, πιπέρι
- τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
Σε μία κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά βάζουμε το νερό, το βούτυρο και τον πελτέ.
Μόλις πάρουν μια βράση, ρίχνουμε τα χυλοπιτάκια, το αλάτι, πιπέρι, και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο κι ανακατεύουμε πολύ συχνά για να μην μας κολλήσουν.
Μόλις τα χυλοπιτάκια απορροφήσουν όλο το νερό κι έχουν μαλακώσει αρκετά είναι έτοιμα.
Τα σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.