Ingredients
- 50 γραμμάρια μαργαρίνη
- 150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι γλυκού baking powder
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας (400 ml)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο ινδοκάρυδο
- 3 αυγά
- 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Σε ένα γυάλινο μπολ βάζω την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και τη μαργαρίνη. Τα ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων σε μέτρια ισχύ μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Μετά προσθέτω το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και τα αυγά κι ανακατεύω καλά με το μίξερ χειρός.
Προσθέτω τη βανίλια και το αλεύρι, το ινδοκάρυδο και το baking powder και συνεχίζω το ανακάτεμα με το μίξερ.
Στρώνω με λαδόκολλα ένα πυρίμαχο σκεύος 33 Χ 23 cm και βάζω μέσα το μίγμα.
Ψήνω, σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς φούρνο, για 30’-35.
Αφήνω να κρυώσει καλά, κόβω σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρω.
Αρχική συνταγή δείτε εδώ: https://tinyurl.com/y4c7jnfp