Ingredients
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 κουταλιές σούπας φιστικοβούτυρο
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες βρώμης
- 3/4 φλιτζάνι τσαγιού φιστίκια (peanuts)
Σε ένα μπολ βάζουμε την κουβερτούρα ψιλοκομμένη και το φιστικοβούτυρο. Τα ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τα φιστίκια και στρώνουμε το μίγμα σε ένα μικρό ταψάκι (20 Χ 20 εκατοστά) το οποίο έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε σε μπουκιές ή σε σχήμα μπάρας.
[…] Πηγή […]