Ingredients
- 1 φέτα ψωμιού γερμανικού τύπου
- 1 φέτα κατσικίσιο τυρί
- 1 φέτα απάκι Κρήτης (καπνιστό χοιρινό)
- Κρέμα βαλσαμικού ξυδιού
Φρυγανίζουμε το ψωμί.
Ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε λίγο το απάκι και το τυρί κι από τις δύο πλευρές.
Βάζουμε το απάκι και το τυρί πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί, περιχύνουμε με λίγη κρέμα βαλσαμικού ξυδιού κι απολαμβάνουμε μια ιδιαίτερη λιχουδιά.