Αρχική  >  Feel  >  Μιράντα Παπαδοπούλου: τώρα με κακάο και σοκολάτα

Μιράντα Παπαδοπούλου: τώρα με κακάο και σοκολάτα

Χθες, Κυριακή απόγευμα κι ένα γλυκό κάλεσμα μας οδηγεί στα σοκάκια της Πλάκας και στο Παιδικό Μουσείο. Φίλες foodbloggers και τα παιδιά τους, δημιουργούν σύντομα μια χαρούμενη και γελαστή παρέα.

photo 1 photo 2

Οι άνθρωποι της εταιρείας Μπισκότα Παπαδοπούλου κι ο Μιραντούλης, μας υποδέχονται ζεστά και μας ξεναγούν στο χώρο του μουσείου.  Μετά από μια σύντομη παρουσίαση, μοιράζονται μαζί μας τα νέα: από σήμερα τα αγαπημένα μας μπισκότα Μιράντα θα κυκλοφορούν και σε νέα απολαυστική γεύση, με κακάο και σοκολάτα. Τα δοκιμάζουμε και μια γλυκιά γεύση μας πλημυρίζει.

photo 3 photo 2

Στα δημητριακά, τις  φυτικές ίνες και το ασβέστιο προστίθεται η γλυκιά απόλαυση του κακάο και της σοκολάτας δημιουργώντας ένα ακόμη γευστικό πειρασμό  υψηλής διατροφικής αξίας με μόνο 24 θερμίδες το μπισκότο.

Τα  αγαπημένα Μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ, που πρωτοπαρουσιάστηκαν το 1930, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα παιδιά μας, στο  πρωινό τους μαζί με το γάλα αλλά και στο κολατσιό τους στο σχολείο, καθώς συμβάλλουν σε μια νόστιμη και ισορροπημένη διατροφή. Είναι μια τροφή πλούσια σε δημητριακά (κατά μέσο όρο 70% που φτάνει έως και 92% σε κάποιες περιπτώσεις) όπως είναι το σιτάρι, η βρώμη, η σίκαλη και το κριθάρι αλλά και σε υδατάνθρακες (απλοί και σύνθετοι, στην κατάλληλη ισορροπία), φυτικές πρωτεΐνες και φυτικά έλαια.

Λίγη ώρα μετά, τα παιδιά περνάνε στο χώρο της κουζίνας κι ετοιμάζουν και ψήνουν τα δικά τους μπισκότα.

photo 4Φωτογραφία Μπισκότου

Φεύγοντας πήραμε μαζί μας μερικά από τα λαχταριστά Μιράντα με κακάο και βγάλαμε ακόμα μια φωτογραφία με το Μιραντούλη που ήταν τόσο χαρούμενος που έγινε «διάσημος».

Περάσαμε ένα υπέροχο, Κυριακάτικο απόγευμα συντροφιά με μια γλυκιά και διαχρονική γεύση: τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου. Σας ευχαριστούμε.

Από Evina

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.