Ingredients
- 1 αυγό
- 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ½ φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
- 1 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ φλιτζάνι μαύρη μαλακή ζάχαρη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
- ½ φλιτζάνι κυβάκια αποξηραμένης καρύδες ή τριμμένο ινδοκάρυδο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ με το χέρι ή με ένα κουτάλι. Η ζύμη μας θα πρέπει να είναι μαλακή αλλά να μην κολλάει στα χέρια.
Με ένα κουτάλι της σούπας, παίρνουμε κομμάτια ζύμης και πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Τα πιέζουμε λίγο με τα χέρια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 18’-19’.
Όταν βγουν από το φούρνο τα cookies μας πρέπει να είναι αρκετά μαλακά καθώς σφίγγουν όσο κρυώνουν.
Φανταστικά!!!
Είχα την ευτυχία να τα δοκιμάσω και ζεστά!!!!
Φοβερη γεύση !!
Η απόλυτη απόλαυση μαζί με μια κούπα καφέ η ζεστη σοκολάτα !!!