Ingredients
- 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (1 πακέτο)
- 250 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη (1 πακέτο)
- 400 γραμμάρια ζάχαρη (2 φλιτζάνια τσαγιού)
- 360 ml γάλα (2 φλιτζάνια τσαγιού)
- 4 αυγά
- 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
- 100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας (1 πακέτο)
Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, στο μπολ του μίξερ κι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας κι ανακατεύουμε απαλά.
Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε μια μεγάλη αντικολλητική φόρμα και βάζουμε μέσα το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 160 βαθμούς, φούρνο για 1 ώρα περίπου. Βυθίζουμε τη μύτη ενός μαχαιριού στη μέση του κέικ. Αν το μαχαίρι βγει καθαρό, το κέικ μας είναι έτοιμο!