Ingredients
- 125 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι τσαγιού μαύρη, μαλακή ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 βανίλια
- ¼ φλιτζάνι τσαγιού κακάο
- 2 κουταλιές σούπας υγρό, βρώσιμο κόκκινο χρώμα
- 1 ¼ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100 γραμμάρια σταγόνες λευκής σοκολάτας
Στο μπολ του μίξερ χτυπάω το βούτυρο και τις δύο ζάχαρες μέχρι να αφρατέψουν καλά.
Μετά προσθέτω το αυγό, τη βανίλια, το χρώμα και το κακάο και συνεχίζω το ανακάτεμα.
Στη συνέχεια, προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα.
Τέλος, προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας κι ανακατεύω απαλά με μια μαρίζ.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού σούπας, παίρνω στα χέρια μου μίγμα και σχηματίζω μπαλάκια που τα τοποθετώ σε ένα ταψί που έχω καλύψει με λαδόκολλα.
Ψήνω σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, φούρνο για 13’.
Αφήνω να κρυώσουν καλά και σερβίρω.
Αυτή η ποσότητα βγάζει 12 μεγάλα μπισκότα.
Δες εδώ την αρχική συνταγή https://tinyurl.com/y2xotqow