Ingredients
- 130 γραμμάρια ταραμάς λευκός
- 300 γραμμάρια ψωμί ολικής άλεσης (χωρίς ψίχα)
- 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
- 150 ml ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
Σε ένα μπολ με νερό μουλιάζουμε το ψωμί και μετά το στραγγίζουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Βάζουμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη-μπλέντερ και χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσει η ταραμοσαλάτα μας κρεμώδη υφή. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε 1-2 κουταλιές σούπας νερό.