To Sympossio Greek Gourmet Touring γιόρτασε τα 10 χρόνια ζωής του και υποδέχτηκε συνεργάτες και φίλους, σε μια επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Zonars.
Το Sympossio έχοντας καταφέρει να ενώσει θεσμικά όργανα, φορείς και Έλληνες επιχειρηματίες θέτοντας ως κοινό στόχο την προβολή των ελληνικών γεύσεων και των περιοχών της Ελλάδας στο εξωτερικό, αφιέρωσε το 10ο επετειακό χρόνο στο «Λάδι και Κρασί» μία σπονδή στην απλή, ποιοτική και αυθεντική Ελλάδα.
Την τελετή έναρξης του κατεξοχήν συνεργικού προγράμματος προβολής της Ελλάδας σήμανε ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, ο εμπνευστής του Sympossio και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, δηλώνοντας:
«10 χρόνια είναι πολλά για την ιδιωτική πρωτοβουλία που ενώνει επιχειρήσεις, φορείς, περιφέρειες και παραγωγούς στο μεγαλύτερο ταξίδι που έχει κάνει η ελληνική γαστρονομία στον κόσμο. Είναι όμως λίγα για τις αυτονόητες συνέργειες και τα οφέλη της πληθωρικής και πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστή οικονομίας της φιλοξενίας. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για όλους τους συντελεστές της.»
Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι γεύτηκαν τα πιάτα που συνοδεύουν το φετινό Sympossio και φέρουν την υπογραφή των σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts. Επίσης γεύτηκαν το cocktail της βραδιάς «Sappho’s Elixir” με βάση το λάδι και την υπογραφή της Μυρσίνης Σπανέλη, bar manager στο Zonars, συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον Στέφανο Κόκκαλη.