Ingredients
- 1 πακέτο έτοιμη σφολιάτα που έχουμε ξεπαγώσει (2 φύλλα)
- 12 κουταλιές σούπας Merenda
- 1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη καρύδα
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας κι απλώνουμε επάνω δύο κουταλιές σούπας Merenda. Πασπαλίζουμε με καρύδα. Διπλώνουμε το φύλλο στη μέση και το ανοίγουμε λίγο ακόμη με τη βοήθεια ενός πλάστη.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες δύο φορές. Με ένα μαχαίρι κόβουμε τη σφολιάτα σε λωρίδες πάχους περίπου 1,5 εκατοστού και τα στρίβουμε κρατώντας τα με τα χέρια μας από τις δύο τους άκρες.
Επαναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Αραδιάζουμε τα σφολιατίνια σε λαμαρίνες που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς φούρνο, για 20-25 λεπτά.