Ingredients
- 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουτιά φυτική σαντιγί Morfat
- 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα
- 2 δόσεις έτοιμος δυνατός καφές espresso (8 κουταλιές σούπας) ή 2 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
- 1 πακέτο μπισκότα OREO (14 μπισκότα)
Χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός από τα μπισκότα) πολύ καλά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα μπισκότα σπασμένα σε χοντρά κομμάτια και ανακατεύουμε ξανά.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Μια περίπου ώρα μετά, βγάζουμε το τάπερ από την κατάψυξη κι ανακατεύουμε πάλι με ένα κουτάλι για να αφρατέψει.
Κλείνουμε το τάπερ, το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη κι αφήνουμε να παγώσει καλά.
[…] έτσι, βρήκα και την συγκεκριμένη συνταγή στο blog cookandfeel.gr. Αρχίστε, λοιπόν, και εσείς τα πειράματα με αυτόν τον […]