Ingredients
- 2 πολύ ώριμες μπανάνες λιωμένες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βρώμη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ινδοκάρυδο τριμμένο
- 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλιτζάνι-τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
- 1/2 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα ανανά ή βανίλιας
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και μοιράζουμε σε 12 χαρτάκια για μάφινς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο για 21′-22′.
Αν θέλουμε την ίδια ποσότητα μπορούμε να την ψήσουμε (για 50′-55) σε μια αντικολλητική φόρμα για κέικ και να διακοσμήσουμε με γλάσο ανανά το οποίο ετοιμάζουμε εύκολα διαλύοντας 3 κουταλιές ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι γλυκού νερό (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο ακόμη) και 1/2 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα ανανά.