Ingredients
- ¾ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- ¾ φλιτζάνι τσαγιού χυμός πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνια τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
- ½ κουταλάκι γλυκού μπαχάρι
- ½ κουταλάκι γλυκού τριμμένο γαρίφαλο
- ½ κουταλάκι γλυκού baking powder
- ½ φλιτζάνι τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερις
Βάζουμε σ’ ένα ταψί με 12 θήκες για muffins τις ειδικές χάρτινες θηκούλες. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορμάκια σιλικόνης. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε χαρτάκια ή φορμάκια σιλικόνης λαδώνουμε κι αλευρώνουμε καλά τις θήκες του ταψιού μας.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
Μοιράζουμε το μίγμα στις θήκες για muffins και ψήνουμε για 21’-22’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο στη μεσαία σχάρα.